LEDIGA LOKALER

VÅRA LOKALER

Vi erbjuder

nyproduceradelokaler av alla storlekar men också lokaler av äldre karaktär. Vi har en bred hyresgäst mix och är inte främmande för hyresgäst anpassningar av olika slag.
Vi hjälper dig att hitta en lokal som matchar dina behov. Välkommen att kontakta oss för kanske har vi vad du söker!

 

Varför hyra lokal hos oss?

 

Våra hyresgäster uppskattar framför allt den platta organisationen och närvaron till oss i som arbetar inom den samt den trygghet, långsiktighet och kvalitet ett hyreskontrakt hos oss innebär. Hos oss bollas inte kunden mellan olika

underentreprenörer och förvaltningsbolag utan har hela tiden direktkontakt med oss.

 

Tillgänglighet och goda synergieffekter

Vår affärsidé har alltid varit att våra lokaler ska vara strategiskt placerade nära motorvägar för att våra kunder lätt och smidigt ska kunna ta sig till arbetsplatsen och kunna åtnjuta den service som stadskärnan erbjuder. Själva handelsplatsen skapar även ett mervärde i sig – en samling av företag från olika segment som medför positiva synergieffekter till alla de verksamheter som etablerar sig där, i form av samarbetspartners och underleverantörer.

 

Ett exempel på ett fastighetsbestånd där vi hyser många företag är Weda Handelsområde i Södertälje. Weda handelsområde är väl inarbetat; så sent som för 40 år sedan var området efter Södertälje kommun Södertäljes största arbetsgivare med företag som Scania och Astra. De flesta Södertäljebor har haft en äldre anhörig som jobbat i Wedaverket, där man förr i tiden tillverkade flygplan. Idag är Weda köpcentrum ett blomstrande affärsområde som rymmer många olika företag. Just nu pågår dessutom en detaljplanändring, vilket innebär att området inom några år kommer att förändlas och utvecklas ytterligare med drygt 700 nya hyreslägenheter.

Välkommen att hyra lokal hos oss!

Lediga Lokaler

g

480 m²

Glasberga gård ,

152 59 Södertälje

162 m²

Wedavägen 1 B ,

152 42 Södertälje

268 m²

Glasberga gård 152 59 Södertälje ,

394 m²

Förrådsvägen 3 ,

151 48 Södertälje

770 m²

Björnövägen 22, 151 65 Södertälje ,

90 m²

Wedavägen 10, 152 42 Södertälje ,

Weda handelsplats

180 m²

Wedavägen 1B, 152 42 Södertälje ,

Weda handelsplats

400 m²

Wedavägen 1A, 152 42 Södertälje ,

Weda handelsplats

Kontakta oss för mer information